• Megbízhatóság, szakértelem az autómentésben!
  • 1174. Budapest, Koch Aladár u. 24

Taki autómentő blog

Hasznos információk az autómentés világából

Autómentés a 31-es úton

Autómentés a 31-es úton

Egy igazán veszélyes útszakasz a 31-es főútvonal. Számos esetben hajtunk végre autómentést ezen az útvonalon. Úgy gondoltuk, hogy megosztjuk autómentős tapasztalatainkat a 31-es főútvonallal kapcsolatban.

31-es főútvonalról röviden

A 31-es főút 126km hosszú, Budapesttől egészen Dormándig (Heves megye) tart. Az Alföld északnyugati felét szeli át, nyugat-kelet irányban. Keresztülhalad az alábbi településeken: Maglód, Mende, Sülysáp, Tápiószecső, Szentmártonkáta, Nagykáta, Jászberény, Jászjákóhalma, Jászapáti, Heves, Tenk és Dormánd.

Hol és milyen jellegű balestek történnek 31-es főútvonalon?

Nagykáta felől Pest irányába és esetenként visszafelé is gyakoriak a balesetek. Ezek általában a reggeli és délutáni ingázó forgalom miatt szoktak előfordulni. Ugyan Budapesttől Mendéig és Tápiószecsőtől majdnem végig jó az út, de a Mende Sülysápi rész egyenesen katasztrófa. Errefelé sok a kerék és futómű sérült autó, esetenként előfordul defekt, felni repedés, rugótörés, vagy még súlyosabb hibák is. Mivel nagy a forgalom és mindenki siet, sok az előzésből és száguldozásból eredő baleset is.

Autómentés a 31-es főúton

A 31-esen menteni számunkra nagyon ideális. Telepünk szinte pont mellette helyezkedik el, így rövid időn belül a helyszínre tudunk érni. Ha csak klasszikus gépjármű meghibásodás következik be, akkor az autómentőnk kényelmesen félre tud állni az út szélén és a mentés gyorsan végre tudja hajtani.

Fontos észrevétel az autómentéshez

Az ügyfeleknek a minőségi munka mellet fontos a gyorsaság is. Ez teljes mértékben érthető, mert senki nem szeret órákat ülni egy lerobbant autóban az út szélén. A Taki Autómentőnek fontos tehát, hogy gyorsan a helyszínre tudjon érni és elhárítsa a bajt. Így kérjük kedves ügyfeleinket, mindig igyekezzenek pontos tájékoztatást adni hollétükről. Mint írtuk is a 31-es főút 126 km hosszan húzódik Magyarország szívében, így helymeghatározás nélkül sok időbe telik megtalálni a veszteglő járművet.

Autómentés a 31-es főúton

Végső tanács a végére

Mindenkinek javasoljuk, hogy a 31-es főúton óvatosan közlekedjen. Az úthibák miatt érdemes pótkereket vinni a gépjárműben. Az előzést jól gondoljuk át, mert ezen az útszakaszon sok esetben végzetes is lehet.

Takács Gergő
Takiautómentő